Až do vystrašení těla

Je zajímavé,jak v náboženských společnostech,založených na strašení funguje stejný vzorec:Najít nepřítele,kreslit čerty na zeď,děsit členy zaručenými zprávami.

Zejména pak v církvi adventistů a to v oblasti zdraví je to obzvláště viditelné.Po té co přešla vlna odboje např. proti všemu novému od televize počínaje,až třeba údajné proti škodlivosti mikrovlnných trub(většinou vždy od těch ,kteří přístroje nemají) přichází další a další „nepřátelé“.Z těch posledních jmenujme „souboj“proti mobilům,internetu a notebookům způsobujícím zaručeně neplodnost.

startling-number-americans-believe-least-one-conspiracy-theory

Dříve než se budou šířit tyto „zaručené paranoidní zprávy“ dál,rád bych připomenul že ,zabývání se neustále tímto,hlídání se, v jakém jsem dosahu od wifi atd.,určitě způsobuje něco co je zdraví škodlivé-určitě více než přístroje samotné.

Nenechte pást na Vašem strachu neinformované fundamentalisty a vydělávat podvodníky a novodobé vymítače elektrosmogu na Vašich penězích.

Pro ty,kteří se opravdu chtějí objektivněji seznámit,jak to vlastně funguje blíže přikládám v přílohách bližší informace z různých zdrojů i s odkazy.

Elektrosmog

Způsobují mobilní telefony a notebooky neplodnost

Odpovedi-do-kapsy-mobilni-telefony-zakladnove-stanice-a-zdravi

 

 

 

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Petr Mertlík. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.