Chatrč- film

A je tu dlouho očekávané z filmování knihy,která jedněm lezla pod kůži,že je v ní málo náboženských příkazů (1.) a druhým rozdávala radost,moudrost a pohlazení.(2.)

fb-share-img (1)

The-Shack-11


(1.)  Jednomu prostě nerozumím, co hodnotného může tato kniha přinést adventistovi,který minimálně každou sobotu studuje bibli, a navíc v dnešní době má k dispozici tolik krásných,hodnotných  a biblicky korektních knih. Stačí nám, že je to líbivé?Jako Evě v ráji? Naplňují se slova  2.Timoteovi 4,3-4-  také už i na adventistech?

   (výňatek opisu „kázání“ sbor CASD Luže)

 

(2.)       Dlouho jsem nečetl něco tak pěkného,co by se s takovou moudrostí dotýkalo lidské bolesti,nelogiky a boje s vírou v Boha.Kniha,ač se to nezdá je plná srozumitelné teologie a to právě věrné v tom,že Bůh má rád každého-nezaslouženě.Možná i to je problém,přijmout něco jen tak zdarma.”Vždyť musíme mít něco,čím bychom druhé kontrolovali”.Je fajn si potvrdit v příběhu,tak jako v příbězích bible,že On to tak nedělá.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené a jeho autorem je Petr Mertlík. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.